Čo všetko sa dá previesť v strešnom boxe?

Čo všetko sa dá previesť v strešnom boxe?

by spravca

Milujete cestovanie autom, ale úložný priestor v kufri vám nestačí? Alebo ste vášnivý športovec a neviete, ako celú výbavu previesť? Či už vyrážate na rodinnú dovolenku, víkendový výlet, alebo dobrodružnú expedíciu, strešný box vám umožní vziať si so sebou všetko potrebné bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie vo vnútri vozidla. Čo všetko je možné uložiť do strešného boxu?

Športovci na cestách – športové vybavenie a pomôcky

Strešné boxy sú ideálne na prepravu objemného športového vybavenia. Či už ste vášnivý lyžiar, snowboardista, cyklista, golfista, alebo vodák, strešný box bezpečne uschová vaše vybavenie a ochráni ho pred poškodením počas prepravy. Moderné strešné boxy sú navrhnuté tak, aby sa do nich zmestili aj dlhšie predmety ako sú lyže, snowboardy alebo rybárske prúty. Ak kúpite box užší, na streche vám zostane aj miesto na nosič bicyklov a nemusíte dokupovať nosiče bicyklov na ťažné.

Kemperi na cestách – pohodlné kempovanie

Ak ste milovník kempovania, strešný box vám umožní vziať si so sebou všetko potrebné na vytvorenie pohodlného a funkčného miesta na prespanie. Váš stan, spacáky, karimatky, kempingový nábytok, prenosný gril a ďalšie nevyhnutnosti sa pohodlne zmestia do strešného boxu, čím uvoľnia miesto vo vnútri auta pre vás a vašich spolucestujúcich.

Rodinné dovolenky – všetko, čo potrebujete na cestách

Strešné boxy sú skvelým miestom na uloženie batožiny, tašiek a osobných vecí. Ak cestujete s rodinou alebo väčšou skupinou, strešný box vám umožní vziať si so sebou viac oblečenia, topánok a ďalších nevyhnutností bez toho, aby ste museli hrať tetris s batožinou v kufri auta. Rodiny s deťmi ocenia, že sa do boxu zmestí detský kočiar, detský cyklovozík a všetky potreby pre malé deti.

Rodinné nákupy – viac miesta pre všetko

Strešné boxy sú užitočné aj pri preprave objemných nákupov. Či už ste si kúpili nový televízor, nábytok, alebo iné veľké predmety, strešný box vám umožní bezpečne ich prepraviť domov bez toho, aby ste museli objednávať drahú dopravu. V boxe môžete prepraviť aj náradie na rekonštrukciu bytu alebo drobný stavebný materiál.

Po odmontovaní strešného boxu zo strechy je možnosťou jeho využitia uloženie sezónneho vybavenia. V lete môžete do boxu uložiť zimné pneumatiky, snehové reťaze a ďalšie zimné doplnky. V zime využite strešný box na uschovanie plážových lehátok, slnečníkov, nafukovacích hračiek a ďalších letných potrieb.

Autor: Gabriela Kudláčová

 

 

You may also like